0168 – 476 570

ATEX ultrasoonmeter Willemstad

KDS Persluchtlek in Willemstad meet met een ATEX ultrasoonmeter de mate van persluchtlekkage van uw installaties. Perslucht is erg duur er daarom zou het zonde zijn als er een lekkage is. Helaas komt dit toch vaak voor en ebt er gemiddeld tot wel 35% aan perslucht weg door lekkages in de Europese industrie. Hierdoor wordt er veel energie en geld verspild. Wij detecteren deze lekkages met onze ATEX ultrasoonmeter waardoor u juist energie en geld kunt besparen.

Sonaphone ATEX utrasoonmeter voor precieze resultaten

Vermoedt u een persluchtlekkage? Schakel dan KDS Persluchtlekkage in. Wij sporen de lekkage namelijk op met onze modernste apparatuur: de ATEX ultrasoonmeter. Elke vorm van lekkage geeft namelijk een ultrasoon geluid dat met het menselijk oor niet te horen is, maar wel door de ATEX ultrasoonmeter. Hierdoor kunnen de locaties van lekkages in kaart gebracht worden. Daarna geven wij een advies in een uitgebreid rapport waarin de kosten van de verspilling en de kosten van de nodige reparatie worden vergeleken. Zo weet u precies wat de beste optie is en waar u aan toe bent.

Pak uw persluchtlekkage aan

Veel voorkomende oorzaken van persluchtlekkage zijn lekkende snelkoppelingen, vastzittende vlotters, tijdgestuurde magneetkleppen, lekke ventielen en kleppen en kapotte slangen en slangverbindingen. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen, maar vermoedt u dat u al met een lekkage te maken heeft? Schakel ons dan in door te bellen naar +31(0)168-476570.

Neem contact met ons op!

Gemiddelde ROI van 40 dagen

Snel terugverdiend

Inzicht in verspilling en besparingen

Bespaar duizenden euro's

Directe reparatie van gevonden lekkages

Tevredenheid staat voorop

Heldere rapportage op maat

Alles helder- en overzichtelijk

Onafhankelijk besparingsadvies

Hoeveel kunt u besparen?

Contact

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.