0168 – 476 570

Overzicht lekkage metingen

Diensten

Perslucht kost meer dan u denkt. Het gemiddelde rendement van uw compressoren is 10%. De andere 90% is warmte en verdwijnt direct. Diverse studiesen onze ervaring hebben aangetoond dat tot 35% van de perslucht in de Europese industrie, wegebt aan lekkages. Een besparing van enkele duizenden euro’s is daarom snel aan te tonen én te realiseren.

Stop verspilling van perslucht

Verspilling van perslucht is zonde, slecht voor het milieu en kostbaar. KDS is gespecialiseerd in het meten en repareren van lekkages van perslucht en andere industriële gassen. Wij sporen persluchtlekkages op, brengen de locaties van de lekkages in kaart, geven inzicht in uw CO2 emissies en maken de kosten en baten van de reparatie inzichtelijk. Deze gegevens brengen wij samen in een helder rapport dat voor u op maat wordt gemaakt. En als we toch bezig zijn, adviseren wij u graag. Over veiligheid bijvoorbeeld. Of het gebruik van luchtbesparende materialen. Want bij de meting komen wij op plekken waar u niet vaak komt en zijn daar uw ogen en oren.

Kortom een concreet aanvalsplan waar u wat aan heeft ! Door korte lijnen te houden en ons te focussen op lekkages van perslucht en andere technische gassen kunnen wij voor u in korte tijd een enorm besparingspotentieel creëren.

Klinkt dit te mooi of bent u nieuwsgierig geworden ?

Nodig ons uit, wij delen graag met u onze ervaringscijfers.

Gemiddeld vinden wij tussen de 40 en 180 lekkages per bedrijf. Vaak zijn deze lekkages eenvoudig te verhelpen. Met onderdelen van een paar euro. Onze klanten verdienen de investering meestal binnen 40 dagen terug. De besparingen lopen op tot wel € 120.000 per jaar. Dit is directe winst voor uw onderneming!

Uw voordelen

✓ Minder storing in het proces

✓ Inzicht in verspilling en besparingen

✓ Directe reparatie van gevonden lekkages

✓ Heldere rapportage op maat

✓ Onafhankelijk besparingsadvies

✓ Gemiddelde ROI van 40 dagen

✓ Meer winst

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het onder druk aanboren en plaatsen van flowmeters zodat u ook daadwerkelijk kunt zien wat de impact van reparatie is geweest. Dit geldt voor perslucht en stikstof. Door het nauwkeurig monitoren en analyseren van persluchtinstallaties wordt de basis gelegd voor een efficiënter gebruik en lagere energiekosten. Hierin zijn meerdere mogelijkheden, bijv. het meten van een deelstroom, het meten van een totale plant of een specifieke productielijn

N

Gemiddelde ROI van 40 dagen

Snel terugverdiend

N

Inzicht in verspilling en besparingen

Bespaar duizenden euro's

N

Directe reparatie van gevonden lekkages

Tevredenheid staat voorop

N

Heldere rapportage op maat

Alles helder- en overzichtelijk

N

Onafhankelijk besparingsadvies

Hoeveel kunt u besparen?

Contact

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Neem contact met ons op!