0168 – 476 570

Flowmetingen Willemstad

KDS Persluchtlek in Willemstad brengt met flowmetingen uw persluchtlekkages in kaart. Persluchtlekkages vinden plaats zonder dat u het door hebt, dit is namelijk niet met het blote oog te zien. Toch gebeurt het wel degelijk en wordt er bij veel fabrieken in de Europese industrie tot wel 35% aan perslucht weggelekt door een lekkage. Daarnaast is perslucht erg duur; het gemiddelde rendement van compressoren is maar 10%, de rest is warmte en verdwijnt meteen. Daarom is het belangrijk om lekkages zo snel mogelijk op te sporen om dit dure gas te kunnen besparen.

Flowmetingen om persluchtlekkages in kaart te brengen

Er zijn verschillende manieren om een flowmeting uit te voeren. Wij adviseren u hier graag over. Wij hebben namelijk geen enkel belang in de verkoop van compressoren: ons doel is om u energie en geld te laten besparen door persluchtlekkages op te kunnen sporen en deze vervolgens te repareren. Wij zijn een totaal onafhankelijk bedrijf dat u hier graag advies over geeft. Wij vinden dan ook dat flowmetingen niet tijdelijk horen te zijn maar een onderdeel moeten zijn van een permanente controle voor persluchtinstallaties. Met flowmetingen maken we duidelijk wat uw verlies op dit moment is en wat voor u een acceptabel lekkagegetal is. Het geeft ook aan hoeveel wij na de reparatie van de lekkages hebben kunnen drukken.

Bespaar ook op uw energierekening

Wilt u graag meer inzicht in de persluchtlekkages in uw huis? En wilt u hiermee ook flink besparen op geld en energie? Dan schakelt u natuurlijk KDS Persluchtlek in. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar +31(0)168-476570. Wilt u liever eerst meer informatie over onze werkzaamheden en mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even bellen.

Neem contact met ons op!

Gemiddelde ROI van 40 dagen

Snel terugverdiend

Inzicht in verspilling en besparingen

Bespaar duizenden euro's

Directe reparatie van gevonden lekkages

Tevredenheid staat voorop

Heldere rapportage op maat

Alles helder- en overzichtelijk

Onafhankelijk besparingsadvies

Hoeveel kunt u besparen?

Contact

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.