0168 – 476 570

Kosten perslucht per m3 Willemstad

KDS Persluchtlek in Willemstad geeft u inzicht in de kosten van perslucht per m3. De kosten voor perslucht liggen namelijk vaak een stuk hoger dan u zou verwachten. Dit komt vooral door lekkages. 90% van de perslucht is namelijk warmte en verdwijnt vaak direct door deze lekkages, waardoor maar 10% echt gebruikt wordt door de compressoren. Wij geven u inzicht in de kosten van perslucht per m3 en geven u advies over energie- en geldbesparing.

Bereken de daadwerkelijke kosten van perslucht per m3

Door de daadwerkelijke kosten van perslucht per m3 te berekenen krijgt u inzicht in hoeveel perslucht u eigenlijk verbruikt. Onze adviseurs kunnen dit voor u berekenen en u advies geven over de reparatie van uw lekkages. Hierdoor kunt u duizenden euro’s besparen. Wij zijn er erg trots op dat we sinds 2013 VCA gecertificeerd zijn. Naar aanleiding hiervan hebben we onze KDS+ meting ontwikkeld. Hierbij koppelen we een VCA gecertificeerde monteur aan de lekkagemeting waardoor we de meest kostbare lekkages kunnen rapporteren. Na reparatie controleren we ieder lek nogmaals op reparatietijd. Hierdoor kunt u het onnodig weglekken van zuurstof en andere gassen reduceren en kunt u flink besparen op uw maandelijkse kosten aan perslucht.

Wij geven u gericht advies

Wij hebben geen enkel belang in de verkoop van compressen en zijn een volledig onafhankelijk bedrijf dat u graag adviseert op het gebied van persluchtlekkages en de reparatie hiervan. U kunt bij ons dan ook gegarandeerd rekenen op een betrouwbaar advies, volledig gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Bel voor een advies op maat en voor het berekenen van de kosten van uw perslucht verbruik per m3 naar +31(0)168-476570.

Neem contact met ons op!

Gemiddelde ROI van 40 dagen

Snel terugverdiend

Inzicht in verspilling en besparingen

Bespaar duizenden euro's

Directe reparatie van gevonden lekkages

Tevredenheid staat voorop

Heldere rapportage op maat

Alles helder- en overzichtelijk

Onafhankelijk besparingsadvies

Hoeveel kunt u besparen?

Contact

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.