0168 – 476 570

Lekdetectie Nederland

KDS Persluchtlek in Willemstad is dé specialist op het gebied van lekdetectie in heel Nederland. Of uw bedrijf nu in Rotterdam of Breda gevestigd is, bij ons kunt u altijd terecht voor het uitvoeren van een lekdetectie. Waarom u een bedrijf als KDS Persluchtlekkage zou moeten inschakelen voor een lekdetectie, waar dan ook in Nederland? Omdat u zo flink kan besparen op uw energieverbruik en hiermee de maandelijkse kosten natuurlijk. Door lekkages van uw perslucht te meten en repareren, zorgen wij er namelijk voor dat er minder verspilling optreedt, waardoor direct uw maandelijkse energierekening omlaag gaat. Schakelt u ons bedrijf, gevestigd in Brabant, in voor uw lekdetectie, dan verdient u ons gemiddeld al binnen 40 dagen terug. Dát is pas besparen!

Ook u kunt besparen dankzij onze lekdetectie door heel Nederland

Hoe KDS Persluchtlek u helpt te besparen op uw energieverbruik en -kosten? Dat zit heel simpel in elkaar. Wij beginnen altijd met het meten van persluchtlekkages. Ondanks dat ons bedrijf in Brabant is gevestigd, bieden wij deze dienst aan in heel Nederland, waaronder Breda en Rotterdam. Na het opsporen van de lekkages, brengen wij deze in een heldere rapportage in kaart. Hierin geven wij ook meteen aan hoeveel u kunt besparen op uw maandelijkse kosten door de lekken te dichten. Indien het mogelijk is, repareren wij de lekkages direct voor u. Dat is de goede service die u van ons kunt verwachten. De tevredenheid van u als klant staat immers voorop bij ons.

Het belang van lekdetectie bij uw bedrijf, van Breda tot Rotterdam

Perslucht kost meer dan u misschien zou verwachten. Zo is het gemiddelde rendement van uw compressoren 10%. De andere 90% verdwijnt direct. Zoals resulteert uit diverse studies, ebt er zo’n 35% van de perslucht in de Europese industrie weg aan lekkages. Bij KDS Persluchtlek, gevestigd in Brabant, kunnen wij dat met onze ervaring in lekdetectie alleen maar beamen. Wij vinden namelijk tussen de 40 en 180 lekkages per bedrijf, die vaak eenvoudig te verhelpen zijn. Zo kunt u, na de lekdetectie en -reparatie van ons bedrijf in Brabant, direct beginnen met besparen.

Wilt u ook besparen op uw persluchtverbruik?

Bent u benieuwd of er zich binnen uw bedrijf lekkages bevinden? Misschien nog wel belangrijker, vraagt u zich af hoeveel u kunt besparen op uw energieverbruik en kosten door deze lekkages op te sporen en te laten repareren? Schakel dan KDS Persluchtlek in voor lekdetectie binnen uw bedrijf, van Breda of Rotterdam. Wij vinden uw lekkages, brengen ze in kaart en kunnen ze direct voor u repareren. Neem direct contact met ons op om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Bel hiervoor naar +31(0)168-476570.

Neem contact met ons op!

Gemiddelde ROI van 40 dagen

Snel terugverdiend

Inzicht in verspilling en besparingen

Bespaar duizenden euro's

Directe reparatie van gevonden lekkages

Tevredenheid staat voorop

Heldere rapportage op maat

Alles helder- en overzichtelijk

Onafhankelijk besparingsadvies

Hoeveel kunt u besparen?

Contact

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.