0168 – 476 570

Lekdetectiebedrijf

KDS Persluchtlek in Willemstad is een vakkundig lekdetectiebedrijf. Wij richten ons op het opsporen en repareren van persluchtlekkages binnen uw onderneming. Het dichten van persluchtlekkages brengt namelijk vele voordelen met zich mee voor u. U kunt er namelijk flink door besparen op uw energieverbruik en -kosten. Soms kan deze besparing oplopen tot wel 80%. Gemiddeld heeft u de investering voor het dichten van uw lekkages door ons lekdetectiebedrijf al binnen 40 dagen terugverdiend. Door het opsporen en repareren van uw persluchtlekkages kunt u uw kosten dus flink terugdringen.

Ons lekdetectiebedrijf inhelpt u efficiënter gebruik te maken van perslucht

De manier waarop wij u helpen met uw lekkages is heel simpel. Om te beginnen, meten wij de lekkages binnen uw bedrijf. Deze brengen wij vervolgens voor u in kaart in een heldere rapportage. Hierdoor heeft u een goed inzicht in de lekkages die aanwezig zijn binnen uw bedrijf. Ook ziet u direct hoeveel u kunt verdienen door de lekkages te dichten. In de meeste gevallen kunnen wij de reparatie direct voor u uitvoeren. Op deze manier helpt ons lekdetectiebedrijf u in één keer van uw persluchtlekkages af.

Reken af met persluchtlekkages binnen uw bedrijf

Wilt u ook besparen op uw maandelijkse verbruikskosten? Neem dan direct contact op met KDS Perluchtlek! Hiervoor belt u naar +31(0)168-476570. Wij vertellen u met plezier meer over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw bedrijf!

Neem contact met ons op!

Gemiddelde ROI van 40 dagen

Snel terugverdiend

Inzicht in verspilling en besparingen

Bespaar duizenden euro's

Directe reparatie van gevonden lekkages

Tevredenheid staat voorop

Heldere rapportage op maat

Alles helder- en overzichtelijk

Onafhankelijk besparingsadvies

Hoeveel kunt u besparen?

Contact

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.