0168 – 476 570

Lekkage management

KDS Persluchtlek in Willemstad is specialist op het gebied van lekkage management. Wij zijn een bedrijf dat geen belang heeft in het verkopen van compressoren, maar wil in het terugdringen van persluchtlekkages. Perslucht is namelijk een erg duur gas en verspilling hiervan door lekkage is daardoor erg zonde. Het kost veel geld en energie. Dit kunt u makkelijk besparen door lekkage management en het laten opsporen van lekkages. Dit kunnen wij voor u regelen!

Verschillende vormen van lekkage management

Uw lekkagehalte in de gaten houden kan op verschillende manieren. Wij kunnen u adviseren over de beste manier van lekkage management voor uw bedrijf, met daarbij de keuze uit:

  • Lekkagedetectie door middel van de Sonatec Sonaphone: met de Sonaphone vangen we ultrasoon geluid op dat een lekkage met zich meebrengt. Zo kunnen we de lekkage in kaart brengen;
  • Flowmetingen: brengen in kaart wat uw verlies op dit moment is en wat we na de reparatie van lekkages hebben kunnen drukken;
  • Kwaliteitsmetingen: brengen de kwaliteit van uw perslucht en installaties in kaart;
  • KDS+ metingen: effectief verhelpen van lekkages in persluchtsystemen met ook controle na reparaties

Advies op maat

Wij geven u advies op maat over de beste lekkage management systemen en brengen uitgebreide rapportages uit als we lekkagedetectie bij uw fabriek uitvoeren. Wilt u zeker zijn dat u alles uit uw installaties haalt en niets verspilt? Neem dan contact op met KDS Persluchtlek en bel naar +31(0)168-476570.

Neem contact met ons op!

Gemiddelde ROI van 40 dagen

Snel terugverdiend

Inzicht in verspilling en besparingen

Bespaar duizenden euro's

Directe reparatie van gevonden lekkages

Tevredenheid staat voorop

Heldere rapportage op maat

Alles helder- en overzichtelijk

Onafhankelijk besparingsadvies

Hoeveel kunt u besparen?

Contact

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.