0168 – 476 570

Luchtlekkage opsporen

Laat luchtlekkage snel en effectief opsporen door KDS Persluchtlek in Willemstad. Wij zijn namelijk specialisten met al jarenlange ervaring op het gebied van persluchtdetectie en het opsporen en repareren van lekkages. Perslucht is namelijk een erg duur gas en hiervan wilt u natuurlijk zo min mogelijk verspillen. Toch ebt zeker 35% van de perslucht weg in installaties in de Europese industrie. Wij helpen u deze luchtlekkages op te sporen, waardoor u veel geld kunt besparen.

KDS Persluchtlek in Willemstad: specialist in luchtlekkage opsporen

Luchtlekkage kunnen we op verschillende manieren opsporen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en de modernste apparatuur; deze combinatie zorgt ervoor dat u een gegrond advies van ons krijgt waarmee u veel energie en geld kunt besparen. Zo kunnen wij luchtlekkage opsporen door middel van onze Sonatec Sonaphone. Dit is een apparaat dat de ultrasone geluiden van een persluchtlekkage opvangt en daardoor de lekkages en de locatie ervan in kaart kan brengen. Natuurlijk sporen wij de lekkage van lucht niet alleen op, maar kunnen wij deze meteen repareren. Op deze manier treedt er voortaan geen verspilling van perslucht meer op, waardoor u maandelijks flink kunt besparen. U verdient ons gemiddeld al binnen 40 dagen terug!

Kwaliteitsmetingen

Naast het vinden van luchtlekkage kunnen wij ook meten of de kwaliteit van uw perslucht nog goed is. Dit kunnen we op verschillende manieren doen, zoals door middel van een drukmeting, een drukdauwpuntsmeting en een olierestgehaltemeting waarna we een advies kunnen geven op het gebied van persluchtconditionering. Neem voor een kwaliteitsmeting of voor het zoeken van luchtlekkage contact met ons op door te bellen naar +31(0)168-476570.

Neem contact met ons op!

Gemiddelde ROI van 40 dagen

Snel terugverdiend

Inzicht in verspilling en besparingen

Bespaar duizenden euro's

Directe reparatie van gevonden lekkages

Tevredenheid staat voorop

Heldere rapportage op maat

Alles helder- en overzichtelijk

Onafhankelijk besparingsadvies

Hoeveel kunt u besparen?

Contact

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.