0168 – 476 570

Perslucht flowmeter

Wilt u graag constant het verbruik en de verspilling van perslucht meten binnen uw bedrijf, dan schakelt u een gespecialiseerd bedrijf als KDS Persluchtlek gevestigd in Willemstad in voor het installeren van een flowmeter. Hierbij kunt u bij ons rekenen op persoonlijk advies over de verschillende opties van flowmetingen. Wij vinden dan ook dat een flowmeter nooit tijdelijk moet zijn, maar dat dit juist een permanent onderdeel dient te zijn van de controle van één van de duurdere energiedragers in de industrie: perslucht.

Meet uw perslucht verbruik door een flowmeter te laten installeren

Door middel van een flowmeter, krijgt u inzicht in een aantal zaken betreffende het perslucht verbruik binnen uw onderneming. Zo komt u er bijvoorbeeld achter wat uw huidige verlies aan perslucht is. Wij kunnen u hierbij adviseren naar hoe u dit zou kunnen terugdringen naar een acceptabel lekkagegetal. Dit kan bijvoorbeeld door het uitvoeren van reparaties aan lekkages. De flowmeter houdt het verlies continu in de gaten. Zo kunt u goed in de gaten blijven houden of deze lekkage onder de acceptabele grens blijft.

Meer inzicht in uw perslucht verbruik en verspilling

Door het installeren van een perslucht flowmeter, kunnen wij u al tegen een relatief klein bedrag meer inzicht geven in het verbruik en de verspilling van deze energiedrager binnen uw bedrijf. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die flowmetingen voor u bieden? Wij komen graag bij u langs om een aanvalsplan op te stellen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via +31(0)168-476570.

Neem contact met ons op!

Gemiddelde ROI van 40 dagen

Snel terugverdiend

Inzicht in verspilling en besparingen

Bespaar duizenden euro's

Directe reparatie van gevonden lekkages

Tevredenheid staat voorop

Heldere rapportage op maat

Alles helder- en overzichtelijk

Onafhankelijk besparingsadvies

Hoeveel kunt u besparen?

Contact

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.