0168 – 476 570

Persluchtdetectie Willemstad

Vermoedt u een lekkage in uw persluchtinstallatie, schakel dan persluchtdetectie van KDS Persluchtlek gevestigd in Willemstad in. Wij zijn een compleet onafhankelijk bedrijf en streven ernaar om bij elk bedrijf de lekkagegetallen naar een normaal niveau terug te brengen, zodat energie niet verspild wordt en uw bedrijf geld kan besparen. Wij hebben geen belang in de verkoop van compressen en zorgen er echt alleen voor dat u inzicht krijgt in uw persluchtverbruik en de locaties van lekkages.

Inzicht in uw persluchtverbruik door middel van persluchtdetectie

U kunt inzicht krijgen in uw persluchtverbruik door persluchtdetectie. KDS Persluchtlek kan dit voor u verzorgen. Wij brengen na persluchtdetectie een uitgebreid rapport uit met daarin alle gegevens over de locatie van lekkages en uw verbruik. Wij maken gebruik van de Sonaphone, een apparaat dat gebruikt wordt voor persluchtdetectie. Elk lek brengt namelijk ultrasone geluiden met zich mee en de Sonaphone vangt deze geluiden op. Het is hiermee ook mogelijk om lekken te detecteren terwijl de productie in uw fabriek gewoon doorgaat.

Energiebesparing

Door persluchtdetectie en de reparatie van lekken kan veel energie bespaard worden. Gemiddeld is het rendement van compressoren maar 10%! De andere 90% verdwijnt meteen, wat dus een enorme vorm van energieverspilling is. Dit kost veel geld en wij kunnen een besparing van duizenden euro’s voor u aantonen én realiseren. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31(0)168-476570.

Neem contact met ons op!

Gemiddelde ROI van 40 dagen

Snel terugverdiend

Inzicht in verspilling en besparingen

Bespaar duizenden euro's

Directe reparatie van gevonden lekkages

Tevredenheid staat voorop

Heldere rapportage op maat

Alles helder- en overzichtelijk

Onafhankelijk besparingsadvies

Hoeveel kunt u besparen?

Contact

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.