0168 – 476 570

Persluchtverbruik berekenen

Laat uw persluchtverbruik berekenen door KDS Persluchtlekkage in Willemstad en krijg inzicht in mogelijke besparingen. Worden de machines in uw bedrijf aangedreven door perslucht, en bent u benieuwd of u een lek heeft of wilt u graag inzicht krijgen in het persluchtverbruik door het te laten berekenen door een specialist? KDS Persluchtlek is al jarenlang dé expert op het gebied van het bewaken en optimaliseren van persluchtkwaliteit en helpt u graag met het berekenen van uw persluchtverbruik.

KDS Persluchtlek in Willemstad geeft u inzicht in besparingen door het persluchtverbruik te berekenen

Het is van groot belang om uw persluchtverbruik te laten berekenen, perslucht kost namelijk een stuk meer dan u denkt. Dit komt doordat 90% van de perslucht warmte is en direct verdwijnt, wat ervoor zorgt dat het gemiddelde rendement van uw compressoren maar 10% is. Als dit bij uw bedrijf ook het geval is, dan onderzoeken wij uw installatie en sporen de persluchtlekkage op. Dit werken we uit in een uitgebreide rapportage waarin u inzicht krijgt in de locatie van de lekken. Daarna geven wij u graag advies over de kosten van reparatie en wegen we deze af tegen de kosten van het gebruik van een persluchtinstallatie met een lek.

Geld besparen

Europees onderzoek wijst uit dat de grootste oorzaak van energie-, en dus geldverspilling, lekkage in persluchtsystemen is. Daarom is het erg belangrijk om dit op te laten sporen en uw persluchtverbruik te laten berekenen. Vermoedt u ook een lekkage of wilt u wel eens weten hoeveel perslucht u verspilt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)168-476570.

Neem contact met ons op!

Gemiddelde ROI van 40 dagen

Snel terugverdiend

Inzicht in verspilling en besparingen

Bespaar duizenden euro's

Directe reparatie van gevonden lekkages

Tevredenheid staat voorop

Heldere rapportage op maat

Alles helder- en overzichtelijk

Onafhankelijk besparingsadvies

Hoeveel kunt u besparen?

Contact

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.