0168 – 476 570

Sonaphone Willemstad

Met een Sonaphone kan KDS Persluchtlekkage in Willemstad ervoor zorgen dat u tot wel 80% kunt besparen over uw lekkageverliezen. Wij zijn een specialist op het gebied van lekkagemanagement en hebben hier al jarenlange ervaring in. In combinatie met de modernste apparatuur zoals de Sonaphone bent u er zeker van dat we uw lekkages op kunnen sporen. Dan geven we u een advies op maat waarmee u veel geld en energie kunt besparen.

Persluchtlekkage opsporen met de Sonaphone

De Sonaphone is een apparaat dat ultrasoon geluid van persluchtlekkages opvangt. Elke soort lekkage brengt namelijk een geluid met zich mee dat niet te horen is met het menselijk oor. Aan de hand van de resultaten die gemeten zijn door de Sonaphone, kunnen wij dus vaststellen waar de lekkages zich bevinden en hoe deze gerepareerd kunnen worden. Wij vergelijken voor u dan de kosten van de eventuele reparatie en de kosten van de lekkage met elkaar en geven u een goed advies.

Functies van een lekdetector

De Sonaphone detecteert lekkages in vacuüm- en persluchtinstallaties, maar kan ook de dichtheid bij stoomcondenspotten en de lekdichtheid van kranen, afsluiters en ventielen controleren. Daarnaast kan met de Sonaphone ook schade aan kogellagers vastgesteld worden net als lekken in lassystemen. Wilt u hier gebruik van maken en de mate van persluchtlekkage in uw installaties in kaart brengen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)168-476570.

Neem contact met ons op!

Gemiddelde ROI van 40 dagen

Snel terugverdiend

Inzicht in verspilling en besparingen

Bespaar duizenden euro's

Directe reparatie van gevonden lekkages

Tevredenheid staat voorop

Heldere rapportage op maat

Alles helder- en overzichtelijk

Onafhankelijk besparingsadvies

Hoeveel kunt u besparen?

Contact

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.